Oto nowy przystanek na szlaku "Przygody ze smakiem".
Przekąski są w modzie i nie trzeba już nikomu tłumaczyć dlaczego je
tak wszyscy polubili. Na dzień dzisiejszy są nieodłączną atrakcją
dobrego poczęstunku. Sztuka podjadania polega jednak na tym, aby
popróbować wszystkiego, ale zostawić sobie jeszcze trochę wolnego za
paskiem na danie specjalne.
Nasza wołowina dojrzewająca jest tak nieszablonowa, że można ją
podawać również pod postacią sushi. Nigiri zrobione z cienko pokrojonych
plasterków smakuje wyśmienicie. Propozycja podania potrafi zaskoczyć i
zyskać uznanie w oczach wszystkich biesiadników.
Naszą wołowinę dojrzewającą można podawać w formie koreczków z twarożkiem, my nasze nie dla
ozdoby przybraliśmy zieleniną - koperek w tym zestawieniu jest jak
kropka nad i..
Czym natomiast były by
paluszki grissini bez naszego przepysznego mięska.
Nieodłączną atrakcją dobrego poczęstunku do niedawana było carpaccio
wołowe, podane solo, z sosem, lub do pieczywa. Sposobów podania powstało
wiele i każdy ma już swój ulubiony.
Skontaktuj się z nami lub zgłoś problem tutaj e-mail:
napisz do nas
telefon: 607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.