Kabanosy  z mięsem drobiowym
Kabanosy bardzo smaczne, nie przesolone i chude. Wyrób bardzo świeży i pachnący.
Opinia dodana 2009-08-13
przez: Danuta, WARSZAWA
Ocena:

Kark pieczony domowy
Do tej pory ograniczałam się do wędlin uważając, że mięso upiec mogę sama. Na te Święta zamówiłam karczek upieczony i ... olśnienie. Smakowity, mięciusieńki, doprawiony dokładnie tak jak lubimy, do ostatniego plasterka tak samo świeży i aromatyczny. Chylę czoło i gratuluję takiego wyrobu. Piątka z plusem.
Opinia dodana 2010-01-02
przez: Maria, Warszawa
Ocena:

Biała parzona
Nigdy nie byłam fanką białej parzonej - ale okazuje sie, że widocznie do tej pory jadłam jakieś namiastki. Świetna, baaardzo smaczna.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Magdalena, Sosnowiec
Ocena:

Kiełbasa markowska
Jedyna kiełbasa jaką jem. Waldek Pawluczuk
Opinia dodana 2011-05-12
przez: Waldemar, Warszawa
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Boczek rewelacyjny. Znajomi nie bawiąc się w "jaśnie Pani, konie zajechały" wzięli deskę i nóż i zjedli cały, krojąc plastry. Bez chleba. Doskonały smak.
Opinia dodana 2010-01-23
przez: Anna, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Pychotka :) Polecam!!!
Opinia dodana 2012-01-14
przez: Anna, Gdynia
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
zamówiłam dostawę na wiejski stół na ślub córki, ślub był międzynarodowy, były pary niemieckie, meksykańsko niemieckie, turecko niemieckie, azersko- łotewskie, z Luksemburga no i oczywiście polskie. Wszyscy brali paczki z kiełbasami do domu, nawet wegatarianie np dla babci, mamy. nie zostało mi po ślubie nic, mimo że jedzenia było dużo za dużo, a stół wiejski był tylko uzupełnieniem zimnego bufetu. Smak dawnych kiełbas ... Wszyskie wędliny były palce lizać. Polacy brali adresy internetowe sklepu. Zabezpieczenie wędlin: był ogromny upał - wędliny były w steropianowych pudłach z jeszcze zamrożonymi wkładami, po prostu opakowanie lodówka, nie ma więc obawy o stan paczki w gorących miesiącach. Dziękuję Panie Marcinie.
Opinia dodana 2011-06-08
przez: Aleksandra, Kępice
Ocena:

Poledwica wiejska tradycyjna
super smak polecam
Opinia dodana 2010-04-02
przez: Sylwester, Deepcar Sheffield
Ocena:

Polędwica wiejska tradycyjna 1/2 - w połówkach
Troszkę się zawiodłem na tym wyrobie. Co prawda bardzo dobrze przyprawiona i krucha - ale (przynajmniej w tej dostawie) - wyraźnie za sucha. Nie to, że jest zła, bo jest bardzo dobra - ale mimo wszystko nie idealna ;-) Dlatego ocena "tylko" 4/5.
Opinia dodana 2010-06-28
przez: Leszek, Piaseczno
Ocena:

Kiełbasa markowska
Kielbaska 1-klasa,smakuje wysmienicie.Blyskawiczna dostawa do Niemiec.Bardzo polecam wszystkim firme pana Macina.Po prostu rewelacja!!!!!!!
Opinia dodana 2007-12-01
przez: Jan, Wetzlar
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Pyszna szyneczka, nie to co w sklepach.
Opinia dodana 2011-06-10
przez: Robert, ŁOMIANKI
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Bardzo dobra ,pachnąca lekko twardawa ale taki urok tej szynki.
Opinia dodana 2010-06-30
przez: Mariola, Szczecinek
Ocena:

Kiełbasa swojska tradycyjna
Taką kiełbaskę robiła moja mama.a tato wędził w domowej wędzarni.Powróciły wspomnienia dawnych świąt.
Opinia dodana 2011-11-30
przez: Danuta, Puck
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Rewelacja, pyszny, chudziutki ale z odpowiednią ilością tłuszczyku. Pożarty błyskawicznie.
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Joanna, Warszawa
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Zdecydowanie najlepsza kiełbasa ze wszystkich ktore zamówiłem, Goraco polecam
Opinia dodana 2015-12-20
przez: Marcin, Tampere
Ocena:

Kabanosy  tradycyjne
Pyszne, kruche kabanosy. Smakują wyśmienicie. Dobrze, że są sprzedawane po 1kg, bo szybko by się skończyły :)
Opinia dodana 2010-10-15
przez: Tomasz, Poznań
Ocena:

Szynka peklowana tradycyjnie z nogą
Szynka rewelacja tego nie da się opisać tego trzeba spróbować, to była atrakcja wieczoru goście byli zachwyceni i od razu wzięli adres firmy ŁAP-POL na pewno zamówią nie jedną taką szyneczkę, oczywiście ja zamawiam następną. Dziękuje i pozdrawiam.
Opinia dodana 2009-11-02
przez: Mirosław, Lubin/Osiek
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
wyśmienity produkt, polecam Marek
Opinia dodana 2012-06-04
przez: Marek, Szczecin
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
mniam mniam
Opinia dodana 2010-01-22
przez: Adam, Kraków
Ocena:

Szynka wiejska tradycyjna
Smakowita szyneczka, typowo swojski wyrób. Zniknął momentalnie na naszym stole!
Opinia dodana 2010-04-05
przez: Jarosław, Papowo Biskupie
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Jestem bardzo miło zaskoczony szyneczka lepsza niż oczekiwałem. Powiesiłem w ciepłym miejscu ale niestety szybko ubywa każdy z mojej rodziny ją się zajada .Pragnę gorąco podziękować Waszej firmie za to że opisy które zamieszczacie w opisach w internecie pokrywają się z jakością która jest po prostu znakomita !!! .Wyrobów tak smacznych do tej pory kosztowałem .Polecam wszystkim może nie jest tania ale naprawdę nie kupię już gdzie indziej tylko tu.Dziękuję.
Opinia dodana 2009-12-04
przez: Ewa, Panki
Ocena:

Słonina miodzio
5+
Opinia dodana 2011-05-05
przez: Patrycja, Gniew
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
bardzo dobra
Opinia dodana 2011-01-22
przez: Andrzej, Warszawa
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
ta opinia jest już następna- jakość została utrzymana a łącznie to kupiłęm w 2 partaiach już chyba 10 kilo, Ja jestem zadowolony, Rodzice, którzy dostali też no i 1,5 kilo rozeszlo się w pracy- fajnie, że jest w kawałkach, tak po około 1/2 kg. Polecam
Opinia dodana 2007-12-21
przez: Piotr, Szczecin
Ocena:

Kiełbasa markowska sucha
Swietna wędlina- jakościowo znakomita. 4 tylko dlatego, że inne kiełbasy w tym sklepie mają lepszy stosunek ceny do jakości. Jakość rewelacyjna, ale inne kiełbasy- nie suszone mają niższą cenę a jakość zbliżoną
Opinia dodana 2007-12-02
przez: Piotr, Szczecin
Ocena:

Smalczyk ze skwareczkami
Idealny smalczyk do smarowania chlebka , palce lizać :)
Opinia dodana 2009-12-24
przez: Pawel, Grodzisk Mazowiecki
Ocena:

Kiełbasa wiejska
Jak jem tą kiełbasę to przypominają mi się stare dobre czasy za którymi bardzo tęsknie. Grażyna Warszawa
Opinia dodana 2008-10-07
przez: Grażyna, Warszawa
Ocena:

Szynka swojska tradycyjna
Polecam bardzo smaczna
Opinia dodana 2010-12-06
przez: Renata, Sosnowiec
Ocena:

Kiełbasa markowska
Wedliny palce lizac - aromatyczne, pyszne, najwyzszej jakości. Goraco polecam!
Opinia dodana 2009-12-30
przez: ANNA, SZCZECIN
Ocena:

Boczek wiejski tradycyjny
Boczek bardzo smaczny, mięciutki i wszystkim smakuje. Polecam.
Opinia dodana 2010-02-07
przez: Wanda, Warszawa
Ocena:
Skontaktuj się z nami lub
zgłoś problem tutaj

e-mail:
napisz do nas

telefon:
513 188 889 od 9 do 17
607 558 325
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel